Пропускане към основното съдържание

Бавното изтребване на България
В „демократична“ България всичко е позволен освен да се говори против „боговете“, които управляват България. Те са с имунитет се едно са след битка в Сървайвър и вече не може да ги изгони човек. Шегата на страна, но България се топи. Наскоро паднахме под 7 милиона и колкото и да не вярвам много на никакви статистики, мога да кажа че и без статистика дори и слепият може да види, че България намалява. Сега мога да седя и да се оплаквам как правителството или специално Герб са виновни за това, и няма да е лъжа, но няма да го направя. Всъщност ще се фокусирам върху тактиката и решението. Това което мас медиите не правят, защото не им е каза там отгоре, от бат Бойко, да им говори за решение. Както виждаме повечето медии се фокусират върху проблема и не стигат до никъде с решението.

Та какво се случва? Ами има заговор срещу българският народ, геноцид както може да се нарече. Този геноцид не е от днес или от вчера, а е вече доста години. Работи се по схема, да се стопи България бавно без никои да разбере. Както нашия „господ бог“ Б. Борисов беше казал: „Ако сложиш една крастава жаба в тенджера с гореща вода тя ще подскочи, но ако я нагряваш бавно тя евентуално ще умре без да разбере“Това и се случва с България. „Тенджерата“ се нагрява бавно. Цените се вдигат бавно, но схематично. Вдигат се пенсиите с някакви мизерни проценти и после хоп: „ТОКЪТ ПОСКЪПВА С 428752487%“.

Правителството ни е пълно с мафиоти. Без татуси, а с вратовръзки. Проблемът не е в правителството обаче, никога не е било. Проблемът е в нас, че търпим тези изроди да ни чукат всеки ден. Правейки ни евтина работна ръка, докато те взимат по 5000лв за да отидат да седят на едно място няколко часа и даже понякога да си тръгнат с час, два по-рано.

Системата ни убива, дами и господа. Тя убива всички ни. Без изключения. Но този геноцид ни дава и шанса да се обединим срещу една кауза, а именно каузата „да спасим България“.

Протестът в Лондон, който беше срещу правителството на Борисов ми дава се някаква надежда, че нещата може да се оправят. Има будни българи!

Иначе тактиката им е лесна. Просто се вдигат цените на всичко постепенно, да де всичко освен заплати и пенсии. Нали нормалният човек ще си каже: Е то ся 2% увеличение нищо не е. Обаче днеска 2% утре, 2% и накрая всичко се увеличило с 50%. Бавната смърт е най-болезнена!

Щях да напиша и нещо за невежеството, но ми се струва че няма толкова заблуден българин да си мисли, че държавата ни работи за него. Просто толкова е очевидно всичко, че не знам. Просто народът спи и се оплаква само. Това е проблема. Започнете да говорите повече за проблемът, но не и да обвинявате. Така няма да стигнем до никъде, защото вече белята е направена сега е време да се почисти. И както винаги ви благодаря за четенето! Пожелавам ви хубав ден!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Капаните на ума – бъдеще и минало

          Един индивид е съвкупност от предците си. Гените на хората са се смесили чрез вековете, което поражда процесът „прожекция“. Прожекция е събирането на всичко предишно и създаването на нещо „ново“. Ако приложим това към човекът ще разберем, че сме уникално-еднакви същества. Парадокс, който е заложен в нашето създание.           Уникални сме, защото всичко в нас е хаотично подредено по такъв начин, че създава нещо ново, но реално то не е ново. Миналото се използва за да създаде настоящето и това наричам прожекция. Като хора ние нямаме нещо ново – подредени сме в една органична редица, която на индивидуално, морално, духовно и т.н. ниво е различно, но структурата ни е еднаква. Тук имаме ред в хаоса и човек не е нищо повече от прожекция на предишни мисли и гени.          Разберем ли, че прожекция е човекът ще стигнем до извода, че всички сме различни версии на първоизточникът, който в много от случаите наричаме Бог. Свързани сме с този създател, защото бъдещето е съвкупност от мин

Какво е „Сянката“ и как контролира живота ни?

Говорихме си преди за това какво е подсъзнанието , как то определя и контролира нашият живот чрез несъзнаваното. Днес ще разширим още темата като добавим   и аспекта на „Сянката“. Какво представлява „Сянката“? Идеята за „Сянката“ бива първо дефинирана от Юнг като тъмната част на нашата психика, която се превъплъщава в свърталище на нашите нежелани идеи, емоции и мисли. Частта от психиката ни, която ние не искаме да вижда бял свят. Логически ние опитваме да потиснем тази част от нас, така че тя да не контролира живота ни по никакъв начин, но желанията й по този начин намират път към съзнанието, контролирайки нашите действия. Потискането не работи Когато ние се опитваме чрез психическа сила да накараме една част от психиката ни да изчезне – ние акцентираме върху нея, което води до увеличаване на натиска на потиснатия аспект върху нас самите. Защо се случва това? Мозъка ни не разбира от добро или лошо, а от удоволствие , нашият аспект на осъзнаване разграничава доброто или лошото, но

„То“ – вътрешната наша личност

Зигмунд Фройд – основателят на психоанализата – е бележит ум, който ни предоставя всевъзможно много информация спрямо психиката ни. Една от неговите идеи е свързана с нашата най – дълбока подструктура на ума, а именно – „То“. Преди да продължим към разсъжденията искам да кажа, че аз няма да обясня каква точно е идеята на Фройд, а ще разсъждавам със свои думи над нея, свързвайки миналите статии с тази. За да разберете по - добре тази статия прочетете миналите: 1. Подсъзнанието знае всичко! 2. Който НЕ търси намира 3. Какво е "Сянката"?   Какво е „То“? Идеята за „То“ малко се препокрива с идеята ми за това какво представлява подсъзнанието , но има няколко коренни разлики, които ще обясня след малко. Фройд описва тази част на психиката ни по – скоро като място където се складират неконтролируеми сексуални и агресивни влечения, което според мен е наполовина правилно. Ръководи се от принципа на удоволствието , за който сме говорили вече няколко пъти и е в конфликт с всички дру